Lente! Huwelijken en Uncle Phil


Een maand is er nu gepasseerd sinds mijn laatste post… en wat is er veel gebeurd ondertussen!

Eerst en vooral waren er de try-outs van Uncle Phil.
In Turnhout nog een beetje onzeker, maar in de Charlatan in Gent ging het dak er AF!
Wat een zaligheid om met zo’n fijne muzikanten op een podium te staan!

Uiteraard bleef het niet bij de try-outs van Uncle Phil alleen.
Het trouw-seizoen van 2016 is in april écht van start gegaan en ik ben toch wel trots dat ik mag zeggen dat ik tot oktober zo goed als elk weekend minstens 1 koppel gelukkig mag maken met de muziek op hun huwelijksviering!
Zo’n huwelijk is toch  elke keer weer iets uniek en speciaal.
Ik krijg koppels over de vloer die alles graag heel traditioneel houden, maar evengoed koppels die zò verrassend uit de hoek komen dat ik vaak zelf nog sta te kijken van hun creativiteit (of van de creativiteit van de weddingplanner of ceremoniemeester :p).
Dit weekend en vorig weekend zagen we nog maar eens hoe fijn zo’n weddingplanner of ceremoniemeester kan zijn!
Zowel bij het huwelijk van Sabine&Werner als dat van Jelle&Jonas was alles tot in de puntjes geregeld. Dat is niet alleen fijn voor het koppel, maar ook voor ons is dat heel fijn werken.

Nu, zoals de titel het reeds zegt: de lente was in april écht wel in het land! En van die zon heb ik mooi gebruik gemaakt om verder te werken aan m’n eigen materiaal.
Mijn eerste 2 teksten werden doorgestuurd naar mijn co-schrijver Dirk Van Der Linden (piano-gitaar-hammond-taterwater) en 2 weken later liet hij me weten dat het eerste nummer klaar was!
Euforie alom! Spijtig genoeg is Dirk een zéér drukbezet man en moet ik nog tot juni geduld uitoefenen voor ik ze effectief kan horen! Ik moet niet zeggen dat ik héél erg benieuwd ben waarschijnlijk 🙂

Naast de huwelijken, Uncle Phil en het schrijven van eigen werk, ben ik ook terug beginnen schrijven aan mijn nieuwe programma voor de Culturele Centra, maar daarover vertel ik later meer… in een volgende post 😉

Wil je me graag eens aan het werk zien? 28/5 staan we met Uncle Phil in de Knalavan in Mortsel! Check de agenda voor meer info en meer data 😉

Lots of Love

xox