Mag ik dan bij jou in de Herfst…?


Het najaar is in het land, de avonden worden donkerder, de dagen worden wat kouder en de natuur verandert prachtig van kleur. Het is Herfst!
Herfst met een hoofdletter H, want het is mijn favoriete seizoen! Ik ben een echt Herfstkind 🙂
Mijn energiepeil zit veel hoger dan gemiddeld en ik krijg de meest creatieve ideeën tijdens deze periode.
Vandaar dat ook mijn zwart notitieboekje niet van mijn zijde wijkt in deze periode. Alles schrijf ik op, elk idee hoe stom of klein ook… en zo heb ik al heel wat boekjes volgeschreven.
In het najaar begint het ook telkens terug te kriebelen om dingen op te nemen, video’s te maken, etc… en dat is dit jaar niet anders!
Zie hieronder mijn eerste wapenfeit van dit kersverse najaar van 2015:

Mag ik dan bij jou – Zina & Sven Van den Wyngaert (Cover)

Dit nummer brachten we voor het eerst tijdens een huwelijksceremonie eerder dit jaar. Ik was meteen verliefd! Onlangs brachten we dit nummer nogmaals tijdens ons tuinconcert (dat we weggaven via een facebook-wedstrijd) en mede door de reacties die we toen kregen, hadden Sven en ik besloten dat we dit nummer toch eens moesten opnemen.
In de repetitieruimte bij ST Events kunnen we vanaf nu alles multitrack opnemen zodat we niet voor het minste richting studio moeten huppelen. Mijn goede vriend Sacha van Studio Blokland mixte onze opname af en het resultaat kan je hier dus beluisteren 🙂

Er staan nog een heleboel ideeën in mijn boekje en ook kreeg ik een paar hele leuke suggesties binnen via de Facebookpagina.
Wil je graag op de hoogte blijven? Geef de pagina dan zeker een ‘like’!

Vind je de opname goed? Feel free to like and share!! 🙂

 

Muzikale groetjes,

Zina